Публікації
Правове інформаціне поле "ЮРЛІГА" від 23.06.2016

В Україні стартує перша літня школа судових дебатів

З 3 по 9 липня в Києві відбудеться перша літня школа з підготовки до «Судових дебатів ім. Філіппа Джессапа». Ця подія не із пересічних, адже для багатьох студентів подібна школа –ледве не єдина можливість долучитися до престижного руху «мутерів» (учасників змагань із судових дебатів).

Журнал " Kyiv Post Legal Quarterly" від 25.03.2016 р.

Рух студентських судових дебатів набирає обертів

Поки дві команди продовжують змагатись на міжнародних раундах «Судових дебатів ім. Філіпа Джессапа», журнал «Kyiv Post Legal Quarterly» пропонує читачам ознайомитись із ще однією особливістю національних раундів.

Правове інформаційне видання для бізнесу та юристів «ЮРЛІГА» від 23.02.2016 р.

Напередодні Джессапа: Гучні справи, пов'язані з кіберзлочинністю і шпигунством

В кінці тижня (26-28 лютого) в приміщенні Вищого господарського суду України пройдуть національні раунди «Судових дебатів ім. Філіпа Джессапа». Це змагання з міжнародного права, в яких щорічно беруть участь кращі студенти юридичних факультетів України. Цього разу їм доведеться розглянути справу, пов'язану з кіберзлочинністю - однією з найгостріших проблем сучасності. Тому ми хочемо нагадати вам про найгучніші справи в цій сфері.